Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Kılıçdaroğlu'ndan 'pes' dedirten hamle...
TBMM Genel Kurulu’nda dokunulmazlık oylamasının ilk turunda 348 kabul, 133 ret, 8 çekimser ve 25 boş oy çıkınca HDP’liler büyük sevinç yaşadı.
Bu sonuçlara göre, daha önce “AK Parti’nin teklifine destek vereceğiz” diyen CHP’nin HDP’yle işbirliği yaptığı ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN APAR TOPAR ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİ
Türkiye CHP-HDP ittifakını konuşurken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “pes” dedirten bir göz boyama faaliyetine girişti.
Kılıçdaroğlu, oylamanın hemen ardından Ankara’daki şehit ailesini ziyarete gitti.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışma sonrası bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi'nin Ankara Batıkent Mahallesinde yaşayan ailesinin evine giden Kılıçdaroğlu, aileye “başsağlığı” diledi.

CHP’Lİ VEKİLLER “HAYIR” SELFİSİ ÇEKMİŞTİ
Oylamadan önce CHP’li vekiller Eren Erdem ve Mahmut Tanal TBMM’de selfie çekerek “siyasi tarihimizin en önemli oylamalarından birini yapacağız bugün. HAYIRlı olmasını dilerim” notuyla Twitter’dan paylaşmışlardı.


Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem 8 yıl önce

adam kahpe başka birşey beklemesin kimse ibnenin karakteri bu o yüzden yaptığt şey gayet normal

Avatar
Yusuf 8 yıl önce

Bu ülkede bütün partilerin yeri belli. Yalnız kurucusu Atatürk olan bu sözde laik parti chp hariç. İngiliz'ler gibisin chp ülkede bir sürü dümen tütüyor ama senin ismin geçmiyor. Oyunu kurar oynatır sonra rahatına bakarsın. Ama artık Erdoğan var o rahatlık yok daldır chp bazen hdp ile bazen dhkp-C ile bazende laik sandığını zanneden vahşi kapitalizmi kendilerine bir ölçü gören biz ünsüzlerin sayesiyle ünlünen ve ultralüks hayat yaşayan bizleri ise gördüğü Zaman hicap duyan gezizekalıların başını çeken sözüm ona ünlülerle saldır. İngiltere'nin dünya'ya oynattığı oyun ve isminin geçmemesiyle ana muhalefet olarak ülkede bu kadar oyun oynansın dursun ama senin ismin bile geçmesin aranızda hiç fark göremiyorum. Yoksa bizim gördüğümüz chp ağacının kökü İngiltere'demi?