Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Kılıçdaroğlu'ndan skandal sözler!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adapazarı’nda ‘Birlik ve Dayanışma’ toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Kılıçdaroğlu “Kürt meselesini nasıl çözeceksiniz?” yönündeki soruya cevap veren Kılıçdaroğlu skandal açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu terörle mücadeleyi küçümseyen açıklamalar yaptı...

"MASAYA OTURMAK GEREK“

Türkiye’nin 35 yıldır çözülemeyen sorunu. 4 siyasi partinin lideriyle samimi olarak masaya oturmak gerek. Bunu sağlamak için TBMM Başkanı’na mektup verdim. Bu konuda genel başkanların görüşünü alalım dedim. Meclis başkanı ‘Peki’ dedi. Ama siyasi parti liderlerini davet etmedi. Yukarıdan izin alamadığı için.

"ADAM ÖLDÜRMEKLE BİR SORUN ÇÖZÜLMEZ"

Teröristleri "adam"yerine koyan Kılıçdaroğlu; "Gazi mecliste bu sorunu çözmek için daha aktif rol üstlenmek zorundadır. Adam öldürmekle bir sorun çözülmez. Siyasi sorundur, siyasetle çözülmesi gerekir." açıklamasını yaptı.

 CHP DIŞINDA KİMSE ÇÖZEMEZ

Vatandaşın desteğini almak gerek. İngiltere, İspanya nasıl çözdü?... Bu sorunu CHP dışında kimse çözemez. Bizim genlerimizde Kuvayi Milliye ruhu vardır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Bu ota söyleyinde rüzgar fırtına doluda sağlammı götü

Avatar
Antifetocu 8 yıl önce

Teroriste adam diyorsa buda adamliktan nasibini alamamis bir sere......dir.Yine bir chp klasigi memleket umurlarinda degilki

Avatar
Remzi 8 yıl önce

Vatan hainleri ile bu tarz mucadele disinda baska secenek olmadiginin kanitini zaman gostermistir.bunun disindaki yorumlar vatan hainlerine pirim vermekten baska hicbir amac tasimaz.

Avatar
mustafa 8 yıl önce

Kılıçtar oğlunun pkk lırdan yok farkı.chp çoktan HDP lileşti

Avatar
Erdal 8 yıl önce

Ya sen ne şerefsiz ne haysiyetsiz ne karaktersiz bir mahluksun sana insan gözü ile bakanın gözü kör olsun

Avatar
Erdal 8 yıl önce

Cibiliyetsiz adi sen kimin önünde yatıyorsun

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

İcimiz de turk gibi gorunup turkce konusan vatan hainleri bunlar. Sorunu belli bu zihniyetin,kardesi kardese nasil dusururuz, bu ulkeye nasil diz cokturur ve somurgelestiririz meselesidir. Madem turkiye vatandasina kursun sıkan adamsa kendisini nereye koyuyor bu şahıs onuda bir acıklasın da görelim ama açıklayamaz. Çunku adam degil...