Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Kılıçdaroğlu'ndan şoke eden PKK itirafı!
CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına canlı yayın konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK ve DHKP-C'yle ilgili skandal bir açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Biz kadına da saygı duyarız, çöpten kağıt toplayan kadına da saygı duyarız. Kimin sorunu varsa ilgileniriz, ayrım yapmayız. Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nisan ayında yapılan grup toplantısında 'CHP'yi terör örgütleriyle irtibatlandıranlar alçaktır, şerefsizdir' ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal ozcan 8 yıl önce

En büyük şerefsiz kendisi irtibat kuran da o soyleyende

Avatar
Metin 8 yıl önce

CHPkk ittifakı ve Vehbi Koç un gayri meşru çocuğunun kanalı el ele. Ke-mal sana biçilen görevi artık millet öğrenmeye başladı. Atatürk ve Erdoğan düğmanlığı...