Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Darbe girişiminde sorgulanması gereken konuların olduğuna işaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Sen Türkiye'yi darbe sürecine nasıl getirdin? O makamlara bu adamları nasıl yerleştirdin? O sınav sorularını nasıl çaldırdın?'' diye sordu. Kılıçdaroğlu, hayatının FETÖ ile mücadeleyle geçtiğini de söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Bursa'daki hemşehri derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

"HAYATIM FETÖ İLE MÜCADELEYLE GEÇTİ"

Kılıçdaroğlu, mağdurlara sahip çıktığı için kendisine FETÖ’cü suçlaması yapıldığını kaydederek, "Bana FETÖ’cü diyorlar. Benim bütün hayatım FETÖ örgütü ile mücadeleyle geçti. Ama benim hayatım insan hakları, demokrasi mücadelesi ile geçti. Yenikapı’da da 12 madde halinde saydım. Siyasete, kışlaya, camiye siyaseti sokmayın dedim. Bunlar üzerinde siyaset yapılmaz. Kimse anne babasını seçme özelliğine sahip değil. Hepimiz anne ve babamızla gurur duyuyoruz. İnanç üzerinden siyaset yapılmaz. Biz inancımızı anne, babamız ve çevremizden alırız" dedi.

OHAL ELEŞTİRİSİ

Olağanüstü hal ilanını doğru bulmadıklarını anlatan Kılıçdaroğlu, "Zaten 4 parti de darbeye karşı. Mücadele edecekseniz getirin kanunu destek verelim hep birlikte mücadele edelim. Şimdi 'Her şeyi biz yapacağız' diyorlar. Parlamentonun devre dışı bırakıldığı bir yerde demokrasiden söz edilemez" görüşünü dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Bu haini acilen alın kardeşim içeriye, neyi bekliyorsunuz!

Avatar
Can 7 yıl önce

Çok alçak bir insan Kılıçtaroglu, Allah onun arkasından gidenlere akıl fikir versin.

Avatar
Gokan 7 yıl önce

Bu adam kahbe olmasa fetö culeri madur diye toplayıp onlara arka çıkıp fetva vermez zaten.benim gözüm de en büyük fetocu bu adam sap yiyor saman siciyor bu adama CHP liler nasıl sabrediyor nasıl lider diye arkasına takılıyor aklım almıyor valla

Avatar
Ahmetoğlu 7 yıl önce

Yüzünde hınzır derisi mi var bu adamın

Avatar
murat ceyhan 7 yıl önce

Bu Mal da çok ileri görüşlüymüş canım