Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Kılıçdaroğlu'nun 'karın ağrısı' ne? CHP lideri Erdoğan'a süre verdi...
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağır sözlerle eleştirmesiyle başlayan polemik tüm hızıyla sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine Beştepe'deki Muhtarlar toplantısında karşılık vermişti.. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun asıl "karın ağrısı"nı bildiğini ancak açıklamak istemediğini söylemişti...


"KENDİSİNE SALI GÜNÜNE KADAR İZİN VERİYORUM"

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın "karın ağrısı" sözlerine karşılık verdi; İşte o açıklama;

"Aslında bu zatın asıl karın ağrısını ortaya dökerim ama ben bu konuları konuşmaktan hicap duyuyorum' diyor. Kendisine salı gününe kadar izin veriyorum. Şu karın ağrısı işini bir açıkla. Salı gününe kadar açıkla. Karın ağrısını gider. Emin ol ben sana salı günü sana hepsinin cevabını vereceğim. Tek tek belgeleriyle. Konuşurken karından atma yok. Açık ve net tüm belgeleriyle ortaya koyacağım. Karın ağrısı çekme, salı gününe kadar açıkla. Bakarsın salı günü ben sana teşekkür ederim. Ama açıklamazsan salı günü cevabını alacaksın" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.