Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kapatılan PKK propagandası yapan TV kanallarının haksız yere kapatıldığını iddia ederek terör örgütünün yayın kuruluşları olan kanallara sahip çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Gündemi değerlendiren CHP Lideri, bazı televizyonların OHAL kapsamında kapatılmasına da değindi.

KILIÇDAOĞLU PKK SÖZCÜSÜ KANALLARIN ARKASINDA

Kılıçdaroğlu, "Medyanın özgürlüğünü sonuna kadar korumamız lazım. İMC TV'yi kapatıyorsunuz. Niçin? Mahkeme kararı mı var?" diyerek terör örgütü PKK'nın sözcülüğünü yapan kanalların kapatılmasına karşı olduğunu duyurdu.

TERÖRİSTBAŞI İMC TV'DE KONUŞUYORDU

Kapatılan İMC TV, hain terör örgütünün sözde elebaşları arasında yer alan Murat Karayılan ile röportajlar yaparak örgütün sözcülüğünü ve propagandasını yapıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkiye 7 yıl önce

YAHU BU ADAMIN NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL..

Avatar
teo 7 yıl önce

Ke Mal