Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir haber botu Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber

Kılıçdaroğlu Suriyelileri göndermekte kararlı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerle ilgili partisinin tavrının çok net olduğunu, hepsinin ülkesine gönderilmesini istediklerini söylemişti.

NTV canlı yayınına konuk olan CHP Lideri, bu konudaki kararlılığını bir kez daha yineledi.

Kılıçdaroğlu Suriyelileri göndermekte kararlı

SURİYELİLER KENDİ ÜLKELERİNE GİTSİN

2019 yılında gösterecekleri Cumhurbaşkanı adayının da Suriyelileri göndermekte kararlı bir kişi olacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı adayı, ben Suriye’ye barışı getireceğim ve bütün Suriyelileri kendi ülkelerine göndereceğim diyecek.

Bu ülkenin insanı üçüncü sınıf vatandaş Suriyeli birinci sınıf. Hastalandınız hastaneye gittiniz para ödersiniz. Suriyeli gidince para ödemez. Burada kalacaksa para ödeyecek o zaman. Barış olduktan sonra kendi ülkelerine gönderirim." dedi.

"BU KADAR AÇIK BU KADAR NET"

CHP Lideri, daha önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Siyasi olarak görüşümüz biz Suriye'de akan kanın bir an önce durmasını istiyoruz. Türkiye'deki Suriyelilerin ülkelerine geri gitmelerini istiyoruz. Bu kadar açık bu kadar net."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.