Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

Kılıçdaroğlu Yenikapı mitingine katılacak

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 7 Ağustos'taki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılımı değerlendirmek için olağanüstü toplandı.

KILIÇDAROĞLU MİTİNGE KATILACAK

Saat 11'de başlayan toplantı 13.00'da bitti. Toplantı sonrası yapılan açıklamada Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı mitingine katılacağı ifade edildi.




Selin Sayek Böke yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "15 Temmuz gecesi TBMM bombalandığı zaman vekillerimiz hangi gerekçeyle parlamentodaysa 7 Ağustos'ta Yenikapı'da da o gerekçeyle olacaktı. Bu katımı grup başkan vekillerimiz sağlayacaktı. Bugün detaylı bir değerlendirme yaptık. Sayın Genel Başkanımızın mitinge katılmasına karar verilmiştir. "

6 KEZ DAVET EDİLDİ

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu telefonla aramıştı. Kılıçdaroğlu'nu, Pazar günü İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne yeniden davet eden Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi sizi de aramızda görmek ve davetimizi yenilemek istiyoruz." demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Kılıçdaroğlu'nu daha önce davet etmesine rağmen, olumsuz yanıt alınca dün akşam katıldığı TV programında çağrısını yenilemiş ve "Bir daha davet edeceğiz" demişti.

Kılıçdaroğlu, MYK toplantısında mitinge katılma kararı alana kadar tam 6 kez davet edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.