Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Köylülerinden, köksüz Cem Özdemir'e büyük tepki
Alman Parlamentosu 1915 olaylarını 'soykırım' olarak niteleyen tasarıyı onayladı. Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'in köylüleri, Alman Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararı kabul etmesine tepki gösterdi.

"BU ADAMIN ANNESİNİ TANIMIYORUZ"
Özdemir'in, Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Kalederesi köyünde yaşayan hemşehrilerinden 86 yaşındaki Osman Özyer, Özdemir'in babası Abdullah Özdemir ile asker arkadaşı olduğunu söyledi.
Cem Özdemir'in de buna 'kabul' oyu vermesi bizde şok etkisine neden oldu. Türkiye soykırım yapmamıştır. Bunu diyenler Ermeni asıllılar." dedi.

Özdemir'in babasının köylüsü olduğunu belirten Özyer, "Bu adamın annesini tanımıyoruz. Cem Özdemir 10-12 yaşlarında buraya gelmişti. Daha sonra hiç gelmedi. Cem Özdemir'in bugünkü tasarıya kabul oyu vermesini kınıyoruz." ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN KÖY OLARAK ALINAN KARARI KINIYORUZ"
Alman Meclisinin Ermeni iddiaları ile karar aldığını anımsatan Özyer, "Hiç de iyi değerlendirmiyorum. Bütün köylü, alınan kararı kınıyoruz ve kabul etmiyoruz.

KÜÇÜKOĞLU: TÜRKİYE TARİHİNDE SOYKIRIM YAPMAMIŞTIR

Köylülerden Hacı Mustafa Küçükoğlu ise Almanya'nın Ermeri iddialarını kabul etmesine Özdemir'e tepki göstererek, "Köylümüz olan Cem Özdemir'in bu tasarıya kabul oyu vermesini şiddetle kınıyorum. Türkiye tarihinde soykırım yapmamıştır." dedi.

ÇETİN: ÖZDEMİR'E YAKIŞTIRAMADIK
Köy sakinlerinden Ali Çetin de yaptıklarını Özdemir'e yakıştıramadığını kaydetti.

CEKETİNE ERMENİLERİN ROZETİNİ TAKMIŞTI
Alman Federal Meclisi'nde kabul edilen karar tasarısının mimarı Yeşiller adına konuşan Özdemir ceketine, 1915 olaylarının 100'üncü yıldönümünün logosu olarak tasarlanan "unutma beni çiçeği" rozeti takmıştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet cem 8 yıl önce

vatan hayini it soyu papaz seni