Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Mahsun Kırmızıgül bakın nerede ortaya çıktı
Amerika'ya gidip ortadan kaybolan ve PKK'ya destek verdiği gerekçesiyle eleştirilen Mahsun Kırmızıgül, 'imaj çalışması' ile döndü.
Kırmızıgül, Amerika'da evlendiği eşi ile Minik Kalplerle El Ele Derneği'nin yardım gecesine katıldı.

BAŞBAKAN'A PKK AĞZIYLA YÜKLENİP AMERİKA'YA KOŞMUŞTU
1 Kasım seçiminden önce, "Ben böyle adaletsiz bir seçim görmedim. Sonuç ne olursa olsun adil olmayan bir seçim yapılıyor. YSK işlevsiz bir kurum." yazarak isim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan, oyunu HDP'ye verdiğini açıklayan ve daha sonra geçmişe dönük bütün tweetlerini silen Mahsun Kırmızıgül, bölgede yaşanan terör operasyonlarıyla ilgili skandal yorumlarda bulunmuştu. 

Yaptığı açıklamada, bölgedeki camileri yakan, kendisine destek vermeyen bölge halkını katleden, çocukları ve yaşlıları hedef alan PKK terör örgütüne tek laf etmeyen Kırmızıgül, gerçekleştirilen operasyonların ardından PKK'nın köşeye sıkışmasıyla birlikte "sözde barış çağrısı" yapmıştı.

Vatandaşların oyuyla seçilmiş Başbakan'a zalim diyerek haddini aşan Kırmızıgül, devletin çocukları katlettiği iftirası atmış ve PKK aşkı depreşenler kervanına katılmıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.