Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Meral Akşener Bahçeli'ye rakip mi olacak? Akşener sessizliğini bozdu!

MHP'de çizik yiyerek listeye alınmayan Meral Akşener suskunluğunu yakın çevresine bozdu. Sözcü Gazetesi’nden Kamil Elibol’un haberine göre Akşener 1 Kasım’dan sonra parti içi muhalefete başlayacağının sinyalini verdi.

AKŞENER KIZGIN OLDUĞUNU BELİRTTİ

Akşener  “Kırgın değilim, kızgınım” açıklamasında bulundu.  Aday listesine konulmadığını İstanbul’da öğrendikten sonra telefonlarını kapattı.

BAHÇELİ’YE 12 DAKİKA DAYANABİLDİM

“Hakkımda çok konuştu sonra da yemin töreni sırasında Meclis Genel Kurulu’nda yanına çağırdı. 12 dakika ancak yanında oturabildim. Ondan sonra kalkmak zorunda kaldım.

ÖN PLANA ÇIKMAMDAN RAHATSIZ OLDU

Meral Akşener Devlet Bahçeli’nin ön plana çıkmasından rahatsız olduğunu yakın çevresine söyledi. 7 Haziran seçimlerinde beni aday göstermeyeceğini düşünmüştüm ama o aday gösterdi diyen Akşener Bahçeli’nin kararından dolayı şaşırmadığını söyledi.

AYAĞINA ÇAĞIRDI GİTMEDİM

Meclis’teki yemin töreni sonrası kendisiyle hiç görüşmediğini söyleyen Akşener Bahçeli’nin kendisini aracı vasıtasıyla makamına çağırdığı ama kendisinin gitmediğini söyledi.

ADAY OLACAK MI?

Akşener’in adı daha önce MHP’nin Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Başkanlığı adaylığı için geçmişti. Bu nedenle Bahçeli’nin kendisine tavır aldığını öne süren Akşener, 1 Kasım’a kadar evinde gelişmeleri takip edeceğini sonra da kendi yolunu çizeceğini söyledi.

BAHÇELİ’YE RAKİP Mİ OLACAK?

Akşener’in bu sözleri 1 Kasım seçim sonuçları sonrası parti içi muhalefete soyunacağı ve Bahçeli’ye Genel Başkanlıkiçin rakip olacağı şeklinde yorumlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.