Öne Çıkanlar küçük kız tur yıldız biçer van erciş lale mansur içişler bakanı

Meral Akşener hakaretler yağdırdı!

FETÖ'nün desteklediği ve Bahçeli'ye karşı muhalif tutum sergileyen Akşener, Atilla Kaya, Ümit Özdağ gibi isimlerin bulunduğu bazı kişiler gezilerine devam ediyor.

Ekip, Muş, Bitlis, Tatvan ve Ahlat'ta yaptığı çalışmaların dönüşünde İstanbul'da gazetecilerle buluştu ve şu açıklamaları yaptı:

Meral Akşener Türkeş'in kabrini ziyaret etti

"BİZ BOZKOYUN DEĞİLİZ"

"Bizim sembolümüzde Bozkoyun yoktur Bozkurt vardır. Bize Başbuğ'umuz ‘bozkoyunlarımız’ diye değil ‘bozkurtlarımız’ diye hitap ederdi. Bizler bu zillete katlanamadığımız için hayır diyoruz.

"BOZKURTLAR BOZKOYUN OLMAYACAK"

Ülkeye giydirilmek istenen deli gömleğine, despotik dayatmaya karşı hayır denilmelidir. 'Liderlere itaat şerefimizdir' sloganı Nazi Almanyası'ndan devşirilen yabancı tutum ve tavırdır. Kültür ve tarihimizde lidere kayıtsız şartsız itaat yoktur. Bozkurtlar bozkoyun olmayacak."

Meral Akşener Türkeş'in kabrini ziyaret etti

AKŞENER'DEN KABİR ZİYARETİ

Akşener de MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in kabrine ziyarette bulunarak uzun dua etti.

Sabahın erken saatlerinde Beştepe'deki anıta gelen Akşener, mezara kırmızı beyaz karanfiller bıraktıktan sonra, "Türk devlet ve siyaset hayatında önemli izler ve eserler bırakan Alparslan Türkeş'i anlamak, onun eserlerine sahip çıkmak, hedef ve ideallerine ulaşmak için mücadele etmek her Türk Milliyetçisinin vazgeçilmez görevidir. Kendisini şükran, minnet ve rahmetle anıyorum." açıklamasında bulundu.

Meral Akşener Türkeş'in kabrini ziyaret etti

Meral Akşener Türkeş'in kabrini ziyaret etti

Meral Akşener Türkeş'in kabrini ziyaret etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Ben kendimi koç görüyorum ister bir deniyelim koyunmu koç mu var meraaaal

Avatar
aslan arıtürkoğlu 7 yıl önce

Teröristlerle beraber hayırcı olanlara yazıklar olsun.

Avatar
Kasap 7 yıl önce

Birde yönetici olacak fötöşun köpeği