Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

Meral Akşener'i şişirme operasyonu başladı

Sözde araştırma şirketleri MHP’den kovulduktan sonra Ümit Özdağ ve Koray Aydın ile birlikte yeni parti kurmaya hazırlanan FETÖ destekli Meral Akşener'i masabaşı seçim anketleri ile şişirme operasyonuna başladı. Bunun son örneğine de Objektif Araştırma adlı şirket imza attı. Söz konusu şirket yayınladığı sözde ankette Meral Akşenerin kuracağı yeni partinin yüzde 21 oranında oy alacağını iddia etti.

AK PARTİ’Yİ 39'A MHP'Yİ YÜZDE 4'E DÜŞÜRDÜLER

Objektif Araştırma Şirketi, Meral Akşener’în kurulacak muhtemel partisini balın gibi şişirirken AK Parti’nin oy oranını düşürmekten geri kalmadı. Araştırmada, 15 yıldır Türkiye’de iktidarı elinden milletin teveccühü ile elinde bulunduran AK Parti’nin muhtemel bir seçimdeki oy oranının yüzde 39.9 düşeceği öne sürülürken MHP ise yüzde 4 oy oranı ile baraj altı gösterildi.



Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

ne güzel işte HDP CHP Ve meralın domuz partisi birlikte kurarlar hani mhpye demişlerdi ya gel seni başbakan yapalımda hdp bizi desteklesin demişti KK

Avatar
VATANDAŞ 7 yıl önce

Ne şişirmesi gerçekler her tarafta destek var...