Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

MHP'de kılıçlar çekildi! Sinan Oğan adaylığını ilan etti
 

MHP Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan, MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

Sinan Oğan, 1 Kasım seçimlerinin MHP’ye önemli mesajlar verdiğini belirterek, MHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Oğan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızın izahta güçlük çektiğimiz politikaları sonucu MHP 7 Haziran sonuçlarına göre her 4 seçmenden 1’nin oyunu kaybetmiştir. Genel Başkan adayı olacağımı saygıyla duyuruyorum” ifadelerini kullandı. Oğan, MHP yönetimine kongreyi toplaması çağrısı da yaptı.

İHRAÇ EDİLMİŞ, MAHKEME KARARIYLA PARTİYE DÖNMÜŞTÜ

MHP disiplin kurulu, Sinan Oğan'ı partiden, 'bağımsız faaliyetler içine girmesi' gerekçesiyle ihraç etmişti. Oğan'ın adı, 7 Haziran seçmileri öncesinde MHP Genel Başkanlığı için geçmiş, bu söylentilerin yayılması üzerine o dönemde Iğdır Milletvekili olan Oğan önce MHP'nin milletvekili aday listesinden çıkarılmış, 7 Haziran seçimleri sonrasında ise partiden ihraç edilmişti.

Oğan, ihraç kararını mahkemeye götürmüştü. Mahkemenin verdiği kararla Sinan Oğan, Kasım ayı başında MHP'ye yeniden dönmüştü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.