Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett Belçikalı Libeert

MHP'li Öztürk: 'Ey Başbakan, Ankara bombasının bir yerinde emrettiklerinin eli var mıydı?'

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Ankara'daki patlamanın ardından Ak Parti'nin oylarının arttığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslenerek, "Ey Başbakan, acziyetini kurtarmak için bu bombanın bir yerinde senin veya senin emrettiklerinin eli var mıydı? Sayın Başbakan Suruç'ta da senin elin var mıydı?" dedi.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinliği katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, partililerine hitap ettiği konuşmada Başbakan Ahmet Davutoğlu ile hükümeti eleştirdi. Başbakan Davutoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında, "Ankara'daki terör saldırısı sonrasında anket yaptık ve kamuoyunun nabzını tutuyoruz oylarımızda bir yükseliş trendi var" dediğini hatırlatan Öztürk, şunları söyledi:

"İbreti alem için Sayın Başbakanın son konuşmalarına atıf yapıp takdiri sizlere bırakacağım. İbretle takip edin değerli kardeşlerim. 'Sayın Başbakan demeye bile dilim varmıyor, sadece makama saygıdan dolayı söylüyorum. Çünkü ağzından böyle laf çıkan bir adama sayın demekte insanı günahkar eder. Ankara'da bomba patladı, 102 can aldı. Kim olursa olsun insan bunlar. Ne diyor başbakan, 'Ankara'daki bombayla oyumuz yüzde 43 bandına ulaştı' Şimdi sen bunu söyleme hakkını kendinde buluyorsan, ben Oktay Öztürk olarak 'Ey Başbakan, acziyetini kurtarmak için bu bombanın bir yerinde senin veya senin emrettiklerinin eli var mıydı? Sayın Başbakan Suruç'ta da senin elin var mıydı?' diye sormak istiyorum. Sayın Başbakan yolların altı bomba doldurulurken 80 bin tane silah bu topraklara girerken, senin gören gözlerin kör müydü? Yoksa bakar kördün görmek mi istemedin? Dağlıca'da askerimizi şehit verirken, Iğdır'da polisimizi şehit verirken bu terörden medet uman tarafından dolayı mı görmedin, görmemezlikten geldin? Dünyanın neresinde böylesine bir gaflet içerisinde olup da başbakanlık mevkiinde kalabilen bir insan var? Bir saniye tutmazlar. Nereden cesaret alıyorlar, nasıl cesaret buluyorlar dünyanın hiçbir yerinde bunların yaptıklarını yapıp da bir saniye başta kalan kimse olmaz. Böylesine sefil bir idarenin yönetimini hak etmiyoruz, bu millet hak etmiyor."
Öztürk, 1 Kasım akşamı iktidar olmaları halinde ülkeyi temizleyeceklerini söyledi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.