Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada Cizre'de yaşananları gündeme getirdi. Cizre'de bir binada sıkışan yaralı teröristleri 'sivil Kürt vatandaşlar' gibi aktaran Baydemir, çatışma nedeniyle bölgeye yardım ulaştırılamadığını söyledi.

NEREDEYSE AĞLAYACAKTI!

Baydemir öldürülen teröristlerin isimlerini sayarken adeta ağlamamak için kendini zor tuttu. "O binada ölenler sizsiniz" diyen Baydemir, konuşması sırasında ağlamamak için dudaklarını sıktı...

"O bina ateş altında ve binanın çökme riski var. Allah aşkına, Muhammed aşkına, her neye inanıyorsanız onun aşkına o binada ölenler sizsiniz siz.. O binada ölenler MHP sırasıdır, HDP sırasıdır, CHP sırasıdır Allah'tan korkmuyor musunuz? Edi bese, edi bese..(yeter artık) Şiddet çözüm değil, silah çözüm değil, ölmek, öldürmek çözüm değil. Gelin insan hakları evrensel beyannamesinin tüm maddeleri şuan ihlal ediliyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncay yalçın 8 yıl önce

kokünüz kazınıncaya kadar...... hepiniz geberinceye kadarr......

Avatar
sami 8 yıl önce

o kadar konuşuyorsun kürt türkü neye kırdırıyorsun

Avatar
turk 8 yıl önce

Gebereceksiniz

Avatar
Sevgi 8 yıl önce

Ulan sizsiniz siz bunlara sebep olan Dağdaki kopeklere seslen sen hepsini akerimiz temizleyecek az kaldı kokunuz kuruyacak