Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi marcelo guedes danimarka meclisi ayşe paydemirli anlatıcı

PKK köşeye sıkıştı, Sırrı 'çatışmasızlık' için yalvardı
HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Diyarbakır'daki Nevruz alanında konuştu.

"ÇATIŞMASIZLIK MÜMKÜN"

Önder, etkinlikte yaptığı konuşmasında "Gerekli ciddiyetle yaklaşılırsa çatışmasızlık bir haftada sağlanabilir" dedi. Hükümete seslenen Önder, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AÇIN İMRALI YOLUNU"

"Açın İmralı yolunu müzakereler nerede kalmışsa oradan devam ederek bir haftada ülkemizin çehresini değiştirelim. Her türlü hukuki, cezai, yasal, insani ne tür vebali varsa biz üzerimize almaya hazırız. Bunun için size son derece önemli bir çağrı yapıyoruz. Evladının yolunu gözleyen Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Ermeni bütün annelere burada taahhüt ediyorum ki çağrımıza cevap verilirse 1 hafta içerisinde barışı sağlarız. 8. gün olursa beni Diyarbakır Meydanı’ndan çarmıha gerin.

Yeryüzünü savaşla, ölümle, zulümle daha fazla kirletmeyelim. Tarihi çağrımızı tekrar yapıyoruz. Zulme boyun eğmeyen 7’den yetmişe köle olmayı, biat etmeyi reddeden bu ülkenin her bucağındaki bütün kardeşlerime barış sözü veriyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenan 8 yıl önce

hadilen ordan sizi adam hesabınamı alır pkk kuklasınız kukla gördük seçimden önce söylediğinizi sonrada kuyruğunuzu kıstırıp sustuğunuzu

Avatar
ömer efendi 8 yıl önce

hastir ordan yılanın yuvası dagıtılacaaaaak o gadaaaar.