Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Putin'den küstah açıklamalar: Türkiye Suriye hava sahasını ihlal etsinde görelim
Rus lider Vlademir Putin düzenlediği 400 gazeteciye basın toplantısı düzenledi. Putin Anadolu Ajansı muhabirinin Türkiye - Rusya krizi ile ilgili sorularını yanıtladı. Türkiye ile ilgili tüm konulara olumsuz yanıt veren Putin "Türkiye ile ilişkilerin düzeleceğine dair umut görmüyoruz" açıklamasını yaptı.

TÜRKİYE SURİYE HAVA SAHASINI İHLAL EDEMEZ


Putin, "Daha önce hava savunma sistemlerimiz yoktu. Şimdi S-400 lerimiz var. Eminim artık Türkler Suriye hava sahasını ihlal edemez. Suriye'yi kimin yöneteceğine dış güçlerin karar vermesini kabul etmeyeceğiz, pozisyonumuz değişmedi" dedi.

TÜRKMENLER VAR DESELERDİ VURMAZDIK

Küstah açıklamalarına devam eden Putin,  "Orada Türkmenler var deselerdi vurmazdık" dedi. Türkiye'nin kendilerini uyarmadığını iddia etti: "Türkiye'nin bu eylemi yapması yani bizim uçağımızı düşürmesini sadece düşmanlık olarak görmüyoruz. Türkiye'nin yaptığından tiksindik." açıklamasını yaptı. 

ATATÜRK MEZARINDA TERS DÖNMÜŞTÜR

Putin Ankara yönetiminin tavrını "Atatürk mezarında ters dönmüştür" ifadeleriyle açıkladı..

Putin'in sözleri Rus gazeteciler tarafından alkışlandı...

KOLUNDAKİ SAATİ ÇIKARMASI DİKKAT ÇEKTİ!

Putin'in konuşmasına başlamasından önce saatini çıkarıp masaya bırakması dikkat çekti...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.