Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Rusya'dan Avrupa'ya: Osmanlı'yı hatırlayın!
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye’nin Suriye’deki hedefleri bombalamasını “saldırganlık” olarak nitelendirdi.

Argumentı i Faktı gazetesine konuşan Zaharova, Türkiye’ye provokasyon yapmakla suçladı. Zaharova, “Ankara, Türkiye-Suriye sınırındaki durumu kötüye götürüyor. Provokasyon yapıyor. Hatta bu artık provokasyon bile değil, saldırganlık diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Ankara’nın yürüttüğü politikaya değinen Zaharova, şunları söyledi: “Uzmanları da kulak verdiğimizde Türk siyasi elitler, Türkiye’nin 'emperyal' hırsının tekrar ortaya çıktığına dair sinyaller veriyor. Eğer bu böyle ise o zaman şu anda Ankara’nın davranışlarına sesini çıkarmayan Avrupa ülkelerine Osmanlı’nın kendilerine neye mal olduğunu hatırlatmak isterim.” Osmanlı’nın dağılma sürecini hatırlatan Zaharova, “Osmanlı’ya ‘Avrupa’nın hasta adamı’ deniliyordu. Türkiye tekrar ‘Avrupa’nın hasta adamı’ olmak istiyor mu, pek sanmıyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
musa 8 yıl önce

Sizin sivil masum halki bombalamaniz saldirganlik degil de nedir?

Avatar
Siz ruslar hastasiniz hem de psikpat denilen hastalar 8 yıl önce

Sizlere psih hastalar denilebilir cunku sizin yaptiklarinizi butun dunya görur ama yine de yaptiklariniza susarlar

Avatar
kızgınlaz 8 yıl önce

bu karıyı bana verseler. onu hor kullanırdım.

Avatar
Mr k 8 yıl önce

Önce bu ayiların Çeçen istana .kırıma .ukranyaya.saymakla bıtıremedıyımız daha nicelerıne,şimdi de Suriye deki zavallı Türk menlere yetmedı turkıyede ki 3 milyondan fazla ınsanlara avrupadakı yollardaki ınsanlara neye mal ettıgınızı görmeyın kör olun sagır olun bizde size şunu hatırlatmak isterız ve Avrupa ya da Sovyetler öldü ve bitti yani mezarda çürümüş halde şimdi size hatırlatmak isterim yakın Zaman'da siz hasta olarak kalacaksınız bu barbarlık la zaten barbarsınız

Avatar
Taner araplılı 8 yıl önce

Evet osmanlıyı siz hatırlamzsanız biz size en ince teferruatlarıyla hatırlatacağız yakında..hiiiç üzülmeyin