Öne Çıkanlar tük konsolosluğuna saldırı kırşehir demirtaş TURK parti şampiyonlar ligi maç

Sahte belgeleri nereden aldığı ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Salı günü partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef alan çirkin iftiralarda bulunmuş, bazı dekontlar göstererek bunları yurt dışına çıkartılan paraların belgesi olarak sunmuştu. Adı geçen iş adamlarının Avukatının "Sahte" dediği o belgelerin kaynağı Kılıçdaroğlu "Vatansever bürokratlar" olarak açıklanmıştı. Kılıçdaroğlu kaynağı için ısrarla 'FETÖ'cüler değil' dese de bugün gelen bir iddia Ankara gündemine bomba gibi düştü. Gazeteci Latif Şimşek, Almanya bağlantılı güvenilir bir kaynaktan bu "Vatansever bürokratların" kim olduğuna dair bilgi aldığını yazdı.

ABD'DE HAZIRLANDI, ALMANYA'YA GÖNDERİLDİ

Şimşek'e bilgiyi veren kaynağa göre; "Sahte belgeler ABD'de hazırlandı. Ve FETÖ'cüler tarafından Alman bir siyasetçi aracılığı ile CHP'ye iletildi"

Latif Şimşek Beyaz Gazete'de yer alan köşe yazısında şu ifadelere yer verdi;

"Beni arayan şahıs, bu dekontların ABD'de hazırlanıp, Almanya'ya gönderildiğini ve Almanya'da, Alman asıllı bir siyasetçi tarafından CHP'lilere verildiğini söyledi. Kendisinin, FETÖ yapısı içinde olduğunu, uzunca bir süredir bunların gerçek yüzünü gördüğünü, yurt dışında Türkiye düşmanları ile işbirliklerine tanık olduktan sonra bu yapıdan nefret ettiğini, ancak güvenliği nedeniyle de bunlardan kopamadığını aktardı.

DEKONTLARIN ÜSTÜNDE OYNAMA YAPILDI
 

Peki Kılıçdaroğlu'nun sunduğu dekontlar sahte miydi?“Dekontların sahte olup olmadığını bilmiyorum. Ama üzerinde oynandığını, isim, tarih gibi, bazı değişiklikler yapıldıktan sonra CHP'ye verildiğine ilişkin birtakım duyumlar aldım.”

FETÖ'CÜLER ALMAN SİYASETÇİ KANALIYLA VERDİLER

Peki FETÖelemanları niye doğrudan kendileri vermediler de Alman asıllı bir siyasetçi kanalıyla verdiler bunları? “Buradaki FETÖCÜLER, kendilerinin Türk istihbaratı tarafından takip edildiğini düşünüyor. Bu nedenle CHP'lilerle buluşmak, görüşmek istememiş olabilirler. Belgelerin FETÖ tarafından verilmiş olmasının ortaya çıkması etki gücünü düşürebilir diye düşünmüş olabilirler.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.