Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Şamil Tayyar: Figen'i obüslere havale ettik
Beyaz Tv'de Son Söz programına konuk olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar önemli açıklamalarda bulundu

"YÜKSEKDAĞ'I OBÜSLERE HAVALE ETTİK"

HDP'li Figen Yüksekdağ'ın "Türkiye uluslararası terör örgütlerini koruyan kollayan bir ülke haline geldi" sözlerini  eleştiren Şamil Tayyar'dan esprili bir yanıt geldi. Tayyar "Biz onu obüslere havale ettik. Hani yaslamıştı ya sırtını YPG'ye" diyerek Yüksekdağ'ın elle tutulur bir yanı olmadığını da sözlerine ekledi.

"BİZ DE BM'DEN ENDİŞELİYİZ"

Diğer yandan Birlemiş Milletler'in Türkiye'ye yaptığı skandal PYD çağrısını değerlendiren Tayyar, şunları söyledi:

"Birleşmiş Milletler PYD'ye yönelik top atışlarından endişeliymiş; Biz de BM'nin gayri insani tutumundan endişeliyiz. Türkiye inandığı yolda sonuna kadar devam etmeli. 7 düvel bir araya gelse bile Türkiye taviz vermemeli. Çünkü Türkiye bu davasında haklı. Türkiye krizi asgari düzeye indirecek formül bulamazsa, sadece Türkiye değil Avrupa ciddi bir göç dalgasıyla karşı karşıya kalır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.