Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Sandık görevlisi başkasının yerine oy kullanırken yakalandı! Görevli yakalanınca hakkında tutanak tutuldu...
Trabzon'da Çukurçayır Ortaokulu’nda sandık görevlisi A.G sandıkta 3 kişinin yerine oy kullanırken teşhis edildi. Yakalanan görevli hakkında tutunak tutuldu ve soruşturma açıldı...

Oy verme işlemi saat 07.00’da başlamasına rağmen Trabzonlular'ın özelikle saat 08.00’den sonra sandıklara gitmeye başlamaları dikkat çekti. Bazı sandık görevlileri, seçmenlerin önemli bölümünün oy kullanma işleminin saat 07.00'de başladığını ve saat 16.00'da da biteceğini bilmediklerini söyledi. 2014 sandıkta 560 bin 949 seçmenin oy kullanacağı Trabzon’da saatler geçtikçe oy vermek için sandıklara gidenlerin sayısında artış kaydedildi.


3 KEZ OY KULLANAN SANDIK GÖREVLİSİ YAKALANDI


Trabzon’un Çukurçayır Mahallesi’ndeki Çukurçayır Ortaokulu’nda sandık görevlisi olarak görevli A.G.’nin, 1119 nolu sandıkta, 3 kişinin yerine oy kullandığı tespit edildi. Diğer sandık görevlilerinin dikkatiyle ortaya çıkan olayın ardından A.G. görevden alındı, hakkında da tutanak tutuldu ve soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.