Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Saray'da gizli görüşme! Davutoğlu listeyi Erdoğan'a mı sundu?

Davutoğlu önceki gece 02:00'de Bekir Bozdağ ile birlikte Saray'a gidip milletvekili listesini Cumhurbaşkanı'na sundu. Erdoğan iki inceleme yaptıktan sonra listeyi onayladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu listedeki isimleri sır gibi sakladı. Parti üst yönetimine dışarıya bilgi vermemeleri konusunda ciddi uyarılarda bulundu. Sonra da gece yarısı 02.00 sıralarında Saray’a Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile birlikte çıktı. Erdoğan listeyi 2 saat inceleyip bazı değişiklikler yaptıktan sonra onayladı. Sonra da aday liste YSK’ya sunuldu.

AK Parti aday listesini en geç YSK’ya sunan parti oldu. Çünkü son ana kadar Saadet Partisi’yle ittifak görüşmeleri yapılıyordu. İki Genel Merkez arasında telefon trafiği son anlara kadar sürdü. Ancak vekil kontejyanında anlaşma sağlanamayınca iki partinin birlşeme planı suya yattı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.