Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Sırrı Süreyya Önder "Ulu Önder Atatürk" dedi!

TBMM Genel Kurulu'nda Bütçe Kanunu'nun görüşüldüğü sırada söz alarak kürsüye gelen HDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder, konuşmasında Kültür Bakanı Mahir Ünal'ı eleştirdi.

"ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN DEDİĞİ GİBİ.."

Konuşmasında dikkat çeken "Ulu Önder Atatürk" ifadesini kullanan Önder, şunları söyledi:

"Bakın, ben 'Başbakan' diyorum, 'Sayın Davutoğlu' diyorum, o bana 'senarist' diyor. Sanatı ve sanatımı aşağılayıcı bir bağlamda kullanıyor bunu. Kültür Bakanı en azından sufle verebilirdi 'Böyle insanları meslekleriyle tahkir etmesek iyi olur, neticede, işte, sanat ve kültür bu memleketin en önemli bir değeridir.' Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi, her şey olabilirsiniz, Başbakan, Cumhurbaşkanı, hatta devlet sanatçısı bile olabilirsiniz ama sanatçı olmak zor bir iş. O yüzden, Kültür Bakanından böyle bir şey beklerdim"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA 8 yıl önce

CHP yi yanıma çekeyim diye demiştir