Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Tanka selam VIP'den devam!

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin 15 Temmuz anısını şu satırlarla anlattı;

Bu işin bir boyutu…

Gelelim yazımın başlığındaki sorunun cevabına!...

CHP lideri, 15 Temmuz gecesini İstanbul’da Bakırköy Belediye Başkanı’nın evinde geçirdiğini daha önce açıklamıştı zaten. Benim anlatacağım ise, İstanbul Atatürk Havalimanı VIP salonuna indiği anda neler yaşandığı.

NEREDE TEPKİNİZ?

Tarih 15 Temmuz, saat 23.00-23.30 civarları…

Vatan hainleri havalimanını işgal etmiş, VIP salonunun önünde de bir tank konuşlanmış. Bu arada, CHP liderinin uçağı iniş yapıyor. CHP’nin İstanbul yöneticileri de Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için VIP’e doğru yola çıkıyor. Salonun önünde konuşlanmış tankın içindekiler, partililerin araçlarını içeri sokmuyor. CHP’li yöneticiler bunun üzerine araçlarından iniyor ve asker bozuntularını selamlayarak VIP salonuna giriyor. Durum Kılıçdaroğlu’na anlatılıyor ve salondan nasıl çıkılacağının planı yapılıyor.

O sırada beklenmedik bir gelişme yaşanıyor ve salonun önündeki tank başka bir yöne hareket ediyor. Bunu fırsat bilen CHP’liler, genel başkanlarını da yanlarına alıyor ve hızla hareket ederek, tankın içeri almadığı araçlarına binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Yani ülkenin anamuhalefet partisi ve lideri, işgal veya darbe girişimine rağmen, ne derseniz kabulüm, orada bir açıklama yaparak yaşananlara tavır koymak yerine olay yerini terk etmeyi tercih ediyor.

Varın gerisini siz düşünün!

Kaynak: Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.