Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Taziye gerginliği sürüyor! Davutoğlu kendisini siyasete soka Gül'ü eleştirdi

  

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara’daki saldırının ardından HDP lideri Selahattin Demirtaş’ı telefonla aramış ve taziyelerini iletmişti. Gül’ün bu tavrı özellikle AK Parti’lilerden büyük eleştiri almıştı. Gül ise kendisine yönelik yapılan bu eleştirilere tepki göstermişti.

Bugün de Abdullah Gül’ün bu açıklamaları Başbakan Ahmet Davutoğlu’na soruldu. Kendisini siyasete sokan Gül’ü eleştiren Davutoğlu, “hepimizi araması lazımdı” dedi. Sadece HDP’ye taziye dilemek bütün vatandaşlarımızı HDP ile özleştirmek anlamına geleceğini söyledi.

“Taziye evi Başbakanlıktır” diyen Davutoğlu Diyarbakır saldırısından sonra Demirtaş’ı aradığını ancak telefonuna çıkmadığını belirtti. Devleti katillikle suçlamış birisinin nesini arayacağız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.