Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

'Türkiye bu kadar güçlü mü?' dedi, cevap şok etti
Cenevre toplantısının başladığı gün, son ana kadar davet bekleyen PYD Eş Bakanı Salih Müslim'in perşembe günü BM temsilcisi Mistura'nın özel ekibiyle gizlice bir araya geldikleri ortaya çıktı.


O görüşmede PYD'ye "Cenevre toplantıların ikinci etabında olacaksınız" sözü verildiği öğrenildi

İsviçre'deki gizli görüşmeye Müslim'in yanısıra Suriye Demokratik Meclisi Eş Başkanları Heysem Menna, İlham Ehmed ve Suriyeli eski bakan ve muhalif liderlerden Kadri Cemil'in de katıldıği bildirildi.

Mistura'nın ekibi, heyete "Cenevre'de ilk etapta olmasanız da ikinci oturumlarda olacaksınız. 2-3 hafta bekleyin" dediği öğrenildi. 

''TÜRKİYE BU KADAR GÜÇLÜ BİR ÜLKE Mİ?''

Edinilen bilgiye göre görüşmede; heyet garanti istedi ancak sözlü teminat alabildi. Heyet bu görüşmede Türkiye'nin kendilerinin davetine nasıl engel olabildiğini sordu ve ''Türkiye bu kadar güçlü bir ülke mi?'' dedi. Aldıkları cevap ise bir hayli ilginçti.

Mistura'nın ekibi sadece Türkiye'nin değil, ABD ve Rusya'nın da bu süreçte PYD'yi masada istemediğini söyledi.

Görüşmeye katılan isimlerden Suriye Demokratik Meclisinin eş başkanı Heysem Menna'ya toplantı için şahsi davetiye gitmiş ancak Menna, kürtler olmadan toplantıya katılmayacağını açıklamıştı. (HaberTürk)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xxl 8 yıl önce

Sen kendini ne zannettin ki Culsuz vatansiz dinsiz çingene

Avatar
Muammet YILDIZ 8 yıl önce

Hiç bir yahudi ve Hristiyan bir müslümana kin ve nefret beklemediği bir gün yoktur bu resülüllahın hadisi dir. Tasdiki ni YAVUZ SULTAN SELİM yapmıştır.