Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

TUSCON'A baskın! Son dakika flaş gelişmesi

"Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" soruşturması kapsamında TUSKON ve bağlı federasyonlara ait binalarda arama başlatıldı. Arama ayrıca TUSKON'a bağlı federasyonlardan ANKSİAD, ANFED ve HÜRSİAD binalarında yapılıyor. Reuters ise aramaları dünyaya duyurdu. Tam 18 noktada arama yapıldı.

TUSCON üyeleri ise aramanın kendilerine bağlı bazı kuruluşlarda gerçekleştiği ana binada aramanın olmadığı belirtildi..

MAHKEME KARARI YOK

TUSKON'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Muhtelif internet sitelerinde konfederasyonumuza polis baskını olduğuna yönelik çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Konfederasyonumuz binasında her hangi bir polis araması yapılmamakta ve buna yönelik tarafımıza ulaşmış herhangi bir mahkeme kararı da bulunmamaktadır.Bugün içerisinde konfederasyonumuzun üyesi Ankara merkezli Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu ve bu federasyona üye bazı derneklerde mahkeme kararı gereği kolluk kuvvetlerinin arama yaptığı öğrenilmiştir. Konfederasyonumuzun Ankara’da herhangi bir merkez ya da binası bulunmamaktadır. Gerçekleştirilen söz konusu polis baskınlarının konfederasyonumuz merkezinde yapıldığı şeklinde servis edilen haberler doğru değildir."

TUSCON NASIL BİR KURULUŞ?

Türkiye işadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), 2005 yılında İstanbul′da kurulan ve ülke çapında yayılmış bölgesel iş dünyası federasyonlarının oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşu. TUSKON, 150 işadamı derneği bünyesinde faaliyet gösteren 12000 işadamını temsil ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.