Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Yargıtay'ın MHP kararı!
Mahkeme son olarak MHP'de çağrı heyetinin aldığı kurultay kararını durdurmuştu. Yargıtay, kararı erteledi, MHP'de şimdilik kurultay yok.

Bahçeli rahat bir nefes aldı, Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP'nin olağanüstü kurultayına ilişkin kararın mayıs ayı içinde müzakere edilerek verileceğini açıkladı. Kararın bugün açıklanması bekleniyordu.

MHP'DE NELER OLUYOR
MHP'de muhalifler kurultay için imza toplamıştı. Toplanan imzalara rağmen Bahçeli partiyi kurultaya götürmedi, muhalifler bu durumu mahkemeye taşıdı.
Mahkeme MHP'nin kurultaya gitmesine karar verdi, kurultayı yönetmek için 3 kişilik kayyum heyeti atadı.. Bir başka mahkeme ise, bir önceki mahkemenin 'kurultay' kararını durdurdu.

ŞU DURUMDA KURULTAY YAPILAMAYACAK
Şu an MHP'de ne olacağı, kurultay olup olmayacağı Yargıtay 18. Daire'den çıkacak olan karara bağlı. Yargıtay 18. Daire ise kararı bugün değil, mayıs ayı içinde herhangi bir gün vereceğini duyurdu.
Böylelikle 15 Mayıs'ta düşünülen MHP'nin olağanüstü kurultay kararı şimdilik yapılamayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ne oldu 8 yıl önce

ne oldu şebekler mart karı mı yağdı .bahçeli size meydanı dar eder....mhp akp ile birleşecek...hilal le haçlı seferi var çünkü