Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Ahmet Çakar: Alex'in heykelini taşlayın
Alex De Souza’nın 2008 yılındaki Sevilla maçı primlerinin ödenmediğini iddia etmesi üzerine; ‘’Sen Fenerbahçe’den milyon eurolar kazanmışsın. 40 bin TL’nin sözünü etmek görgüsüzlüktür, ahlaksızlıktır, kulübün kurumsal yapısına zarar vermektir.’’ifadelerini kullanan Çakar, ‘’Alex, bu görgüsüzlüğü yapmakla kalmıyor, Fenerbahçe Kulübü’nü evrakta sahtecilikle suçluyor. Yemişim öyle efsaneyi. Ben Fenerbahçe taraftarı olsam Yoğurtçu Parkı’ndaki heykelini taşlardım.’’ yorumunda bulundu.



‘‘UTANMADIN MI AYKUT!’’



‘’Bir yazıklar olsun da bilge adamı oynayan vasıfsız hoca Aykut Kocaman’a! Alex’le ilgili ortaya karışık konuştu, bu eyyam yapmaktır, hainliktir. Aziz Yıldırım Alex’i senin için yolladı. Bugün Aykut Kocaman olduysan Aziz Yıldırım’ın o gün verdiği kararla oldun. Şimdi bu konuyla ilgili ortaya karışık konuşmak adamlığa sığdı mı? Utanmadın mı!‘’



‘’VAN PERSIE YÜZYILIN KAZIĞIDIR’’



Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin bekleneni bir türlü veremeyen yıldızı Robin Van Persie için; ‘’Van Persie Türk Futbolu’na son yüzyılda atılmış en büyük kazıktır. Ahı gitmiş vahı kalmış. Tek başına bir tane büyük maç kazandıramadı.’’ dedi.



Teknik Direktör Vitor Pereira içinse; ‘’Senin ne çapın, ne geçmişin ne de cibiliyetin bu ülkedekispor kültürüne dil uzatmaya yetmez. Ayrıca buradan 20 milyon Fenerbahçe taraftarına soruyorum, sağda sağlıklı bir Nani varken Van Persie, solda Volkan Şen varken Alper oynar mı? Fenerbahçe’deki ömrünün çok uzun olacağını düşünmüyorum’’ şeklinde konuştu.



‘’ŞENOL GÜNEŞ ÇAKMA FİLOZOFTUR’’



Şenol Güneş’in maçtan sonra yaptığı basın toplantısında yaptığı açıklamalar hakkında da konuşan Ahmet Çakar; ‘’Bunlar üçüncü dünya ülkelerinde alkışlanacak içi boş konuşmalardır. Türk futbolundaki çakma filozoflardan bıktım.’’ diyerek sert bir çıkışta bulundu.


‘’Beşiktaş hem ilk yarıyı hem de sezonu lider bitirir’’
 Çakar, Beşiktaş’ı kadro kalitesi, takım olma, hoca ve transferlerin uyumu yönünden önde bulduğunu da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
AlexAhmet çakar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.