Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Alex Aziz Yıldırım'ı bombaldı: Primler yatmadı, ağız dalaşına girdik
Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex De Souza, Brezilya basınına konuştu. Röportajında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a verdi veriştirdi. 

Alex futbol hayatı boyunca sadece Palmerias'da top koştururken hiçbir zaman ödeme problemi yaşamadığını söyledi. Fenerbahçe'de de gelirinin iyi olduğunu ancak prim konusunda bazı problemler yaşadığını itiraf etti.



İşte Alex'in çarpıcı açıklamları! Fenerbahçe'nin efsane Sevilla maçının devre arasında ve sonrasında bakın neler yaşanmış; 

"Şampiyonlar Ligi İkinci Turu'nda Sevilla'ya karşı oynuyorduk. Başkan, eğer tur atlarsak 1 milyon dolar vereceğini söyledi. İlk yarı bitti, Sevilla öndeydi. Başkan soyunma odasına gelerek turu geçmemiz halinde 1 milyon değil, 1.5 milyon dolar vereceğini söyledi. Tamam, bizim için fark eden bir şey yok. Maça çıktık. 3-2 yenildik ama penaltılarda turu geçtik. Türkiye'ye 1.5 milyon dolar alacaklı olarak döndük.

 

CHELSEA MAÇINDAN SONRA...


Takımın kaptanı olarak, parayı ne zaman alacağımızı sordum. Başkan da 'Chelsea maçından sonra' dedi. Öyle olmamasını umuyordum çünkü o maçtan sonra elenmiş olabilirdik. Bu düşünceme karşılık Chelsea maçı için ayrı bir ödülün olacağını belirtti. Halbuki benim bahsettiğim para Sevilla maçı içindi.

 

Chelsea karşısına başımız dik bir biçimde çıktık. İstanbul'da kazandık, Londra'da yenildik. Başkandan ücreti tahsil etmek istedim ama Sevilla eşleşmesinin ardından kazandığımız parayı, Chelsea maçını kaybettiğimiz için vermeyeceğini söyledi. En başta o primin Sevilla için olduğunu o söylemişti, ben değil. Chelsea için bahsedilenler ondan bağımsızdı.

 

AZİZ YILDIRIM İLE AĞIZ DALAŞI...


Altı ay sonra bu defa Beşiktaş ile karşılaşıyorduk. Bu defa takıma kazanmamız halinde 1 milyon dolar ödeyeceğini söyledi. Gülmeye başladım. Çirkin bir ağız dalaşına girdik. Ona, 'Başkanım, bu gruba zaten 1.5 milyon dolar borcunuz var. Bunun 1 milyon daha fazla veya az olmasını kimse önemsemiyor. Biz ödül için burada değiliz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedim. O da demagoji yaptığımı iddia etti. Bunu kabul etmedim. O gün konuşma yaptığı grubun yüzde 80'ine zaten 1.5 milyon dolar ödemesi gerekiyordu, Beşiktaş maçını kazanmamız halinde ise 2.5 milyon dolar... Dolayısı ile bu parayı da ödemeyeceğini düşünmüştüm. Sevilla primlerini ödemedi ama Beşiktaş'ınkini ödedi. Sevilla primi tarih oldu."



EN SEVİLEN 10 İSİMDEN BİRİYİM

Kendisini Coritiba, Palmeiras, Cruzeiro ve Fenerbahçe taraftarlarından hangisinin daha çok sevdiği sorusuna ise, eski Fenerbahçeli oyuncu, "Hepsi bana iyi davrandı. Eğer her takım için bir liste yapacak olsam Palmerias'da ilk 25'e girerim. Fenerbahçe'de ilk 10'dayımdır. Coritiba'da da ama Coritiba'nın yeri ayrı. Çünkü onlardan biriyim. Beni çok eleştirmelerine rağmen sevdiklerini biliyorum. Onlarla farkli bir ilişkimiz var" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.