Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ahmet davutoğlu

Alex vs Aziz Yıldırım! Deivid de Souza Alex'i yalanladı...

 Fenerbahçe'nin bir dönem formasını giyen Deivid de Souza, telefonla katıldığı canlı yayında gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Alex'le birlikte aynı dönem Fenerbahçe'de top koşturan Deivid de Souza Beyaz TV'de ekrana gelen 'Derin Futbol' programına Brezilya'dan telefonla bağlanarak, Aziz Yıldırım'ı haklı çıkaran açıklamalar yaptı.

Alex, Başkan Aziz Yıldırım'ın özellikle Sevilla maçından sonra söz verdiği primleri yatırmadığı söylemişti. Yıldırım'da makbuzlı yanıt vermişti. Deivid de Souza'da Alex'i yalanladı. 

İşte Deivid'in o açıklamaları;

''Maçtan sonra soyunma odasına gelerek, maçtan önce söylediği primin fazlasını söyledi. Ve o primi ödedi. Ben o primi aldım. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Aziz Yıldırım ile hiç görüşmem olmadı.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.