Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Aslan evinde kükredi! Eskişehirspor'u 4 golle geçti!
Ligin sonuna demir atan Eskişehirspor'u 4-0'la deviren Galatasaray böylece puanını da 21 yaptı. Eskişehirspor ise 4 punda kaldı. Galatasaray'ın gollerini 9'da frikikten Selçuk İnan, 42 ve penaltıdan 45+1. dakikada Burak Yılmaz ile 86'da Bilal Kısa kaydetti.

Galatasaray Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında Eskişehirspor'u ağırladı. Gol perdesini Selçuk İnan
yine enfes bir frikik golüyle açtı. Evinde kükreyen Aslan Eskişehirspor' 4-0 yenmeyi başardı. İşte maçtan notlar...

Lig'de gelecek hafta sarı-kırmızılı takım deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Eskişehirspor ise
evinde Osmanlıspor'u konuk edecek.

JEM PAUL KARACAN İLK DEFA

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Jem Paul Karacan, Eskişehirspor maçının başlangıç kadrosunda yer alarak ilk kez 11'e girdi. Genç oyucu, daha önce sadece 6. haftadaki Gaziantepspor karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna girerek süre almış ve 18 dakika sahada kalmıştı.

HAMZA HAMZAOĞLU 50. MAÇINA ÇIKTI


Galatasaray
Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor müsabakasıyla, takımının başında 50. resmi maçına çıktı. Sarı-kırmızılı takımın başına 2014 yılı aralık ayında geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 4 farklı kulvarda 49 müsabakayı geride bıraktı.


SELÇUK 'BECKHAM' İNAN


8. dakikada Burak Yılmaz'ı arkası dönükken faullü düşüren Toko hareketi nedeniyle çok pişman olacaktı. Çünkü bir dakika sonra topun başına geçen Selçuk İnan müthiş bir frikik golüyle, İzlanda maçındaki gibi, topu ağlarla buluşturdu

PODOLSKİ VE DİREK BÖLÜM 1


Golün ardından tempoyu düşürmeyen Galatasaray'da bu sefer sahneye Podolski çıktı ama direk gole izin vermedi. Löw'ün de Arena'da canlı olarak izlediği Podolski, dakikalar 11'i gösterirken ceza alanı dışından müthiş bir şut çıkardı fakat top direğe çarparak oyun alanına geri döndü

ENGİN'DE PODOLSKİ'YE ÖZENDİ

Oyunun ilk 15 dakikasına sona ererken Eskişehirspor'da Galatasaray'ın temposuna ayak uydurmaya başladı. Yükselen tempo ile konuk takım da kaleye daha rahat gitmeye başladı. 22'de Engin gole yaklaştı ancak ceza alanı dışından çektiği şık şut direğe çarparak auta gitti.

BURAK SAHNEYE ÇIKTI

İlk yarının sonlarına kadar oyunu rolantiye alan, kendi istediği gibi ilerleten Galatasaray son 3 dakikada 2 gol bularak maçı adeta ilk yarıda kopardı. 42. dakikada Emre'nin ceza alanına yaptığı şık ortasını Burak, kafa ile ağlara gönderdi. 45+1.'de ise Toko'nun müdahalesi ile yerde kalan Selçuk takımına bir penaltı kazandırdı. Bu tartışmalı penaltıyı gole çeviren; Burak oldu ve ilk yarı 3-1 tamamlandı.

KONTROL CİMBOM'DA

İkinci yarıda Galatasaray oyunun kontrolünü yine elinde tuttu ve skoru korudu. Eskişehirspor 48'de Emre'nin kafa vuruşunda gole yaklaştı ancak top direkten döndü.

PODOLSKİ DİREK BÖLÜM 2

İlk yarıda bir topu direkten dönen Lukas Podolski, 66. dakikada da aynı sorunu yaşadı. Soldan ceza alanına giren Alman yıldız, Olcan'ın pasıyla topu önüne aldı ancak vuruşunda ağları değil direği buldu!

FARKI AZALTMA FIRSATI KAÇTI

Maçın sonlarına doğru, 81. dakikada Anıl soldan yaklaşık 40 metrelik alanı topla beraber geçerek G.Saray ceza alanına girdi. Kale ağzına doğru sert bir top kesti ama buraya hareketlenen Gekas'ın vuruşu üstten auta gidince en azından farkı 2'ye indirme şansını kullanamadılar.

BİLAL KISA SON SÖZÜ SÖYLEDİ


İkinci yarıda oyuna giren Bilal Kısa maçın 86. dakikasında perdeyi kapattı. Ceza alanı dışında topu önüne alan tecrübeli orta saha, sol ayağı ile uzak köşeye enfes bir top bıraktı ve skoru belirledi: 4-0.

Sporx

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.