Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Aydınspor 1923'te Doğantez fırtınası! Tolga Doğanztez kimdir?

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Ankara Demirspor'u sahasında 2-0 mağlup eden Aydınspor 1923'te Tolga Doğantez fırtınası esiyor. Bucaspor'da yaşadığı hayal kırıklığının ardından Aydınspor 1923'ün başına geçen genç teknik adam, siyah beyazlı ekibin başında çıktığı 4 lig karşılaşmasında 3 galibiyet elde ederken, sadece deplasmanda lider Manisaspor'a mağlup oldu. Doğantez'le bu periyotta 9 puan kazanan Aydınspor 1923, 4 basamak çıkıp 9'uncu sıraya yerleşti.
Ligdeki başarısını kupaya da taşıyan ve PTT 1'inci Lig temsilcisi Denizlispor'u yenerek gruplara kalan Aydınspor 1923'le büyük hedeflere koşacaklarını söyleyen Tolga Doğantez, "İkinci yarıda şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olacağız" diye konuştu.
Ankara Demirspor'u ilk 10 dakikada buldukları gollerle yendiklerine dikkat çeken Doğantez, "Oyuncularım sisteme inanmaya ve özgüvenlerini kazanmaya başladı. Demirspor karşısında skor daha farklı olabilirdi. Hedefimiz son iki maçı da kazanıp, ilk yarıyı zirveye en yakın yerde bitirmek" dedi.

TOLGA DOĞANTEZ KİMDİR?


Tolga Doğantez, (d. 22 Şubat 1975, İzmir), Türk millî futbolcu. 2002 yılında Beşiktaş tarafından Gençlerbirliği'nden transfer edilerek Beşiktaş Jimnastik Kulübünün 100. yıl kadrosunda oynamıştır. Son olarak 2011-12 sezonunda Turgutluspor'da oynamıştır.

       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.