Öne Çıkanlar abd terör örgütü terörist açıklama PKK

Barcelona başka ligde oynayabilir

Uzun süredir konuşulan ve sonucunda Katalonya bölgesinin İspanya'dan ayrılması ile sonuçlanabilecek referandum, özellikle Barcelona Futbol Takımı için ayrı bir önem taşıyor.

İSPANYA'DA OYNAYAMAZ AÇIKLAMASI YAPILMIŞTI

La Liga Başkanı Javier Tebas'ın yaptığı, "Eğer Katalonya İspanya'dan ayrılırsa Katalan kulüplerinin La Liga'da oynaması mümkün olmayacaktır." açıklamasından sonra, Katalonya Spor Bakanı Gerard Figueras da önemli bir açıklamada bulundu.

"UEFA BU DURUMA SOĞUK DEĞİL"

Figueras açıklamasında, "Olası bir bağımsızlık durumunda Katalan ekipleri nerede oynamak istediklerine kendileri karar verecekler. Pazar günkü referandumdan bağımsızlık çıkarsa Barcelona, İngiltere, Fransa ya da İtalya'da oynayabilir. UEFA da bu duruma soğuk değil. açıklaması" dedi.

PAZAR GÜNÜ REFERANDUM VAR

İspanya Krallığı'nın 1 Ekim Pazar günü yapılacak Katalonya Özerk Yönetimi için bağımsızlık referandumunu, Anayasa Mahkemesi kararı ile yasal olmadığını açıklasa da Katalonya bölgesinde pazar günü referandum oylaması yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.