Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Barcelonalı yıldıza hapis şoku !

Barcelona'da top koşturan Arjantinli oyuncu Javier Mascherano, vergi kaçırdığı gerekçesiyle yargılandığı davada 1 yıl hapis cezası ve 815 bin Euro para cezasına çarptırıldı.

Önceki duruşmada 2011 ve 2012'de 1,5 milyon Euro vergi kaçırdığını itiraf eden Barcelona'lı oyuncu Mascherano, hakkında soruşturma açılınca 200 bin Euro'luk ceza ile birlikte söz konusu vergiyi ödemesine rağmen ceza almaktan kurtulamadı. Kararın açıklandığı duruşmada Arjantinli oyuncu 1 yıl hapis ve 815 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Yıldız oyuncunun avukatı hapis cezasının para cezasına çevrilmesi talebinde bulundu. Hakimin bu konudaki kararı önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor.

Öte yandan Mascherano, kararın ardından İspanyol yasalarını tam olarak bilmediğinden başka insanlara güvenmenin faturasını ödediğini dile getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.