Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Burak Yılmaz Hamzaoğlu'na sarıldı ve ağladı: Ben yapmadım hocam
Fotomaç'ın iddiasına göre Hamza Hamzaoğlu'nun veda konuşmasında duygusal anlar yaşandı! Eleştirilerin hedefindeki isim Burak Yılmaz Hamzaoğlu'na sarılıp ağlamaya başladı. "Herkes beni günah keçisi yaptı ama ben suçsuzum dedi."

Fotomaç 'ın haberine göre, Galatasaray ile yolları ayrılan Hamza Hamzaoğlu, takımla vedalaşırken duygusal anlar yaşandı.

Oyuncularına veda konuşması yapan Hamzaoğlu, Sizinle büyük başarılara imza attık. Hepiniz çok değerli oyuncularsınız. Zaman zaman kırıldık, üzüldük ama birlikte de sevindik. Galatasaray'a sahip çıkın. Yine şampiyon olun.. Hepiniz lütfen hakkınızı helal edin.. Benim süre buraya kadarmış. Hepinizi seviyorum" dedi.

Hamza Hamzaoğlu ile ara sıra problemler yaşayan Galatasaray'ın forveti Burak Yılmaz ise Hamza hocaya sarılıp ağlamaya başladı. Burak Yılmaz, Hamza Hamzaoğlu'na "Hocam herkes bu süreçle ilgili beni günah keçisi yaptı. Gidişinizde beni suçluyorlar. Benim asla böyle bir şeyim yok. Lütfen bunu böyle bilin" diye konuştu.

Bunun üzerine başarılı teknik adam söylenenlere inanmadığını ve inanmayacağını dile getirerek oyuncusunu teselli etmeye çalıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.