Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Cristiano Ronaldo için ayrılık vakti!

İspanyol basınına göre Mayıs ayında Real Madrid, Ronaldo ile yolları ayıracak. 2009 senesinde Real Madrid'e transfer olan Ronaldo'nun filminin galasına kulübü ilgi göstermedi ve kulübü temsilen Londra'daki filmin galasına Real kulübünü temsilen kimse gitmedi.

The Man Last Monday filminde Mourinho ve Carlo Ancelotti bulunurken Real Madrid kulübünden kimsenin olmaması kafaları karıştırdı.

Real kulübünün Ronaldo'nun filmine kimseyi göndermemesinin nedeni kulübe yakın çevrelerce sezon sonunda ayrılık işareti.

Ayrıca bunun anlamı hala transfer marketinde değeri 80 Milyon Pound olarak gösterilen sezon sonunda 31 yaşında olacak Ronaldo'dan para kazanmak anlamı şeklinde yorumlandı.

Real Madrid ile Cristiano Ronaldo'nun arası nasıl açıldı?

Kulüp çalışanları ve futbolcular kovulmadan önce Ancelotti'nin kovulacağını biliyorlardı. Ronaldo, Ancelotti'nin kovulması kesinleştikten sonra gönderdiği tweette 'Ancelotti çok önemli bir hoca ve çok sağlam karakterli bir insan. Umarım gelecek sezon da beraber oluruz' açıklamasında bulundu.

Benitez geldikten sonra Ronaldo ile birbirlerine övgüler yağdırdılar. Bu bir göstermeceydi. Benitez ile Ronaldo'nun arası takımın oynadığı futbol nedeniyle açıldı. Ronaldo atak futbolu Benitez ise daha fazla defansa dayalı oyunu tercih etti.

Ronaldo, Sevilla'ya yenildikleri maçtan sonra hocasına tepkide bulundu. Sergio Ramos, 1-0 önde götürdükleri maçı 3-1 kaybetmelerinin nedenini Benitez'in defansif oyununa bağladı.

Real kulübü altı sene önce Ronaldo için ödediği 80 Milyon Poundu alma peşinde.

Katar'a ve MLS'e kesinlikle gitmeyeceğini açıklayan Ronaldo en az dört sene daha üst düzey futbol oynayacağını hiç çekinmeden açıkladı. Ronaldo 'Kariyerimi gururlu ve haysiyetli bir şekilde noktalamak istiyorum' açıklamasında bulundu.

Yaptığı açıklamalar sonrası Ronaldo hangi takıma gider bilemem fakat sezon sonunda Real Madrid'le yolları ayıracağı kesin.

Edip ADANIR 

FANATİK


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.