Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

Cüneyt Çakır ve yardımcıları dev maçta hata yapmadı! Arsenal: 2 Bayern Münih: 0

Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda gecenin flaş maçında Arsenal Londra’da Bayern Münih’i ağırladı. Dev maçı Cüneyt Çakır yönetti.

Arsenal ilk yarıda kontra ataklarla golü aradı ve çok sayıda pozisyona girdi. Ancak maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle noktalandı.

İkinci yarıda ise topa hakim olan taraf Bayern Münih’ti. Ancak dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterilen Neuer’in 77. dakikada yaptığı büyük hata sonrası oyuna henüz birkaç dakika önce dahil olan Fransız golcü Giroud Arsenal’i 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Arsenal’in 2. golünü ise 90 + 4 ‘te Mesut Özil kaydetti. Top çizgiyi geçti mi geçmedi mi tartışmaları yaşanırken Cüneyt Çakır ve yardımcıları doğru kararı vererek topun çizgiyi geçtiğine hükmetti.

Arsenal evinde 2-0’lık Bayern Münih galibiyetinin ardından bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde 3 puanla tanışmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.