Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli ankara emniyet müdürlüğü

Demba Ba Galatasaray'a mı geliyor? Sarı kırmızılı taraftarları heyacanlandıran haber...
Galatasaray yönetimi ara transfer döneminde bombayı patlatmayı planlıyor. Galatasaray'ın kancayı Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba'ya taktığı öğrenildi.

Ara transfer döneminde Ibrahimovic etkisi yaratacak ve taraftarları coşturacak bir futbolcu almayı planlayan Galatasaray yönetimi gündemine eski Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba'yı aldı. 


Galatasaray'ın transferlerden sorumlu yöneticisi Mehmet Özbek'in geçtigimiz günlerde FIFA Menajeri Ahmet Bulut ile bir araya gelerek Demba Ba'nın durumunu sordugu ögrenildi. Özbek'in, Senegalli yıldızın menajerligini de yapan Bulut'a "Demba Ba, Çin'de mutlu mu? Yıllık ne kadara oynuyor? Demba Ba'yı Ocak ayında Galatasaray'a kiralık olarak transfer edebilir miyiz?" sorularını yönelttigi ögrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.