Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri türk halkı

Diego ve Fenerbahçe'ye Soruşturma!

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın 67. dakikasında doğrudan kırmızı kart gören Fenerbahçeli Diego'nun şiddet içeren hareketi nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiği ve hakkındaki kararın yarın açıklanacağı belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüp ise tribün merdivenlerinin kurallara aykırı şekilde taraftarlarla doldurulması nedeniyle soruşturulacak.

İskoçya temsilcisi Celtic hakkında da tribünlerde havai fişek yakma ile bir maçta 5 ve üzeri kart görerek centilmenliğe aykırı hareketten dolayı soruşturma açıldığı bildirildi.

Diego'nun durumu dışındaki dosyalar, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından 18 Şubat 2016'da düzenlenecek toplantıda ele alınacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.