Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı

Doumbia transferinde flaş gelişme!

Devre arası transfer sezonunda takıma hiç değilse alternatif bir golcü kazandırmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin Fildişili golcü Seydou Doumbia ile ilgilendiği ortaya çıktı. Sky Sport muhabirlerinden Di Marzio'nun verdiği bilgilere göre; Aziz Yıldırım'ın tecrübeli golcüyle ilgilendiği, Fenerbahçe'nin bu transferi bitirmek için Roma ile görüşmelere başladığı belirtildi.

DOUMBİA FENERBAHÇE'DE

Robin van Persie ve Fernandao'ya alternatif bir golcü arayan Fenerbahçe, Seydou Dombia ile dirsek teması halindeyken dün NTVSpor yorumcusu Mehmet Demirkol'un “Doumbia ile yüzde 95 anlaşıldı” sözleri bir anda gündeme düştü. Young Boys ve CSKA Moskova'da gösterdiği performansla Roma'ya transfer olan, fakat deneyimli çalıştırıcı Rudi Garcia ile fazla forma şansı bulamayan Doumbia'nın Fenerbahçe'ye imza attığı bildirilirken bir başka yorumcu Bülent Demirlenk'in Sofihane Feghouli iddiası sarı lacivertli taraftarları ayağa kaldırdı. ASpor'da Süper Lig'i, LigTV'de ise Avrupa'dan futbol yorumları yapan Demirlenk “Fenerbahçe'nin Feghouli transferini çoktan gerçekleştirdiğini” iddia ederken, Cezayirli yıldızın yaz ayı transfer sezonunda İstanbul'da olacağını kaydetti.

Gelecek sezon kadro mühendisliğini çoktan hazırlamış olan Fenerbahçe'nin Doumbia ile Feghouli'yi bitirdiği, önümüzdeki sezonun Fenerbahçe'sinin bu sezondan daha iyi olacağının sinyalleri verilmiş oldu. Şu ana kadar kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ve yedek kaldığı maçlarda kulübede büyük sorunlar çıkaran Robin van Persie'nin gidip gitmeyeceği henüz netlik kazanmamışken Fenerbahçe yönetiminin Doumbia hamlesi camia ve taraftarlardan alkış topladı. Takımdan yıllık 5 milyon Euro alan ve yüksek bir ihtimalle 6 ay sonra Fenerbahçe'den ayrılacak olan Diego Ribas yerine Feghouli'nin düşünülmesi ‘Fenerbahçe transfer işlerini çoktan bitirdi” yorumlarını peşi sıra getirirken, sezon sonu şampiyon olunması halinde önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde ses getirecek yatırımların devam edeceği bilgileri de gelmeye başladı.

FEGHUOLİ FENERBAHÇE'YE BONSERVİSSİZ GELİYOR

Feghuoli transferi için; Fenerbahçe'nin oyuncuyu bonservis bedeli olmadan aldığı bilinirken, başkan Aziz Yıldırım'ın Cezayirli futbolcunun kendisine hatrı sayılır bir ücret verdiği öğrenildi, Doumbia için Roma Sportif Direktör Walter Sabatini ile sürekli temas halinde olan Yıldırım'ın, Salih Uçan transferinde İtalyan kulübün yöneticileriyle arasını sıkı tuttuğu, bu transferde önceliğin Fenerbahçe'de olduğu belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.