Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Galatasaray Yunanistan’ın Gümülcine kentinin Panthrakikos takımıyla hazırlık maçı yaptı. Gümülcine aynı zamanda sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun da doğum yeri.  Galatasaray Sabri Sarıoğlu’nun golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

EMRE PENALTI KAÇIRDI, HAMZAOĞLU ÇILGINA DÖNDÜ

Maçın 32. dakikasında Galatasaray’ın kazandığı penaltı vuruşunu Emre Çolak kullandı. Ancak oyuncu penaltıyı “panenka stili” ile kullanıp kaçırınca Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yedek kulübesinde çılgına döndü.

Rakibe saygı duyulması gerektiğini söyleyen Hamzaoğlu “futbolda laubalilik olmaz” diyerek oyuncusu Emre’yi sert bir dille uyardı. Emre de hocasına “bundan sonra dikkatli olacağım” yanıtını verdi.

EMRE’NİN ÜZERİNDE KARA BULUTLAR

Şampiyonlar Ligi’ndeki Atletico Madrid maçında kötü performansı yüzünden hocası tarafından ilk yarı bitmeden oyundan alınan ve taraftar tarafından ıslıklanan Emre tribünleri alkışlayarak tepkisini dile getirmişti. Genç futbolcu daha sonra Trabzonspor maçı kadrosuna alınmamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.