Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Erman Toroğlu'ndan Yunus Mallı ve Volkan Demirel hakkında flaş ifadeler
Toroğlu "Yunus çok iyi olsa Almanlar elinden kaçırmazdı" dedi. Toroğlu ayrıca milli takımdaki kalecilik konusuna da değinerek "Volkan Demirel yeniden çağrılırsa milli takımı takip etmem" dedi.  

"Yunus iyi olsa bırakmazlardı"

"Almanlar bu işi kafaya koysalardı bize bırakırlar mıydı? Mesut'ta Alman Federasyonu çok bastırdı, buna pek bastırmadı zannediyorum. Alman'ın işine gelse Alman alırdı."  

"Fransa'ya gitmemiz onu cezbetti"  

"Tabi onun da bizi tercih etmesine sebep Fransa'ya gidişimiz. Fransa'ya gitmeseydik kabul etmezdi herhalde. Çünkü sahneye çıkacak, burada çıkamayacak. Kaç yaşında bu çocuk 21, bir Dünya Kupası daha 4 sene sonra, 25 yaşında. Burada garanti gidecek."  

"Volkan Demirel dönerse bırakırım" 

"Volkan Demirel dönerse ben milli takımı bırakırım. Bazı şeylerin prensibini yapacaksınız. Bir tane maç alacağım diye bazı değerlerinizi yemeyeceksiniz. Bazı değerlerinizi kaybederseniz hiçbir şey yapamazsınız. Ben Volkan Babacan'ı; bu kadar getirmiş adamı satacağım, Volkan Demirel'i; sahayı terk etmiş adamı getireceğim. Bunu konuşmak bile bana tuhaf geliyor. Eğer Volkan Babacan oynamasın, Volkan Demirel oynasın milli takımı dört sene dondururum."

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.