Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

EURO 2016 Volkan'ın fikirlerini değiştirdi: 'Beni de al Fatih Hoca'
EURO 2016 elemelerinde Kazakistan'la oynanan maç sırasında eldivenlerini kendisine küfür edildiği gerekçesiyle eldivenlerini atıp giden ve maça çıkmayan file bekçisi Volkan Demirel, EURO 2016'ya katılınca Fatih Terim'e göz kırpmaya başladı. Demirel "Fatih Hoca eminim gereğini yapacaktır" dedi. Volkan'ın bu sözleri akıllara Erman Toroğlu'nun ifadelerini getirdi.

A Milli Takım formasıyla EURO 2016 elemelerinde Kazakistan ile oynanan karşılaşma öncesi ısınma sırasında kendisine küfür edildiği gerekçesi ile Türk Telekom Arena’yı terk eden ve daha sonra milli takıma alınmayan Volkan bu sezonun en formda isimlerinden biri…

Son 5 resmi maçta kalesinde sadece 1 gol gören Demirel, yakın arkadaşlarına 2016 Avrupa Şampiyonası için sanki kadroya seçilecekmiş gibi hazırlanacağı mesajını verdi. Hürriyet'e konuşan Volkan, “Fatih Hoca gereğini düşünür. Eminim gereğini yapacaktır. Bu sezon çok iyi çalışıyorum. Kendimi çok formda hissediyorum” dedi.

ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYOR


Volkan Demirel, bu sezon tekrar milli takım formasını terletebilmek için çok daha iyi çalıştığını ifade etti. Tecrübeli kaleci, “Avrupa Şampiyonası’nda her Türk gibi ben de milli formayı giyebilmeyi gerçekten çok arzuluyorum. Orada olmayı istiyorum. Ben milli forma için hazırım. Geçmişte olanları unutmak gerek. Avrupa Şampiyonası’nda büyük zaferler elde etmek için birlikte olmalıyız” şeklinde konuştu.

ERMAN TOROĞLU NE DEMİŞTİ?

Spor Yazarı Erman Toroğlu, Volkan'ın milli takıma yeniden alınması durumunda milli takımı 4 yıl boyunca takip etmeyeceğini söylemişti. İlgili haberi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.