Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Fatih Terim'e flaş çağrı! Hangi ünlü futbolcu Milli Takımın formasını giymek istediğini söyledi?

Kasımpaşa’nın Hollandalı kaptanı Ryan Donk’tan Fatih Terim’e ilginç bir çağrı geldi. 29 yaşındaki savunma oyuncusu  milli formayı giymek istediğini söyledi.

Türk Milli Futbol Takımının EURO 2016’ya doğrudan katılmasına çok sevindiğini söyleyen Donk, Türkiye’nin çok iyi bir kadrosu olduğunu da sözlerine ekledi.

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’e de çağrıda bulunan Donk, Türkiye forması ile Fransa’ya gitmeyi çok istediğini belirtti. “Bir davet gelirse kollarımı açarak kabul ederim” dedi.

Donk Hollanda’nın Avrupa Şampiyonasına katılamamasını da değerlendirdi. Kasımpaşalı  savunmacı, Hollanda’nın tecrübeli oyuncular yerine gençleri tercih ettiğini bunun da bir hata olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.