Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Fatih Terim Suskunluğunu Bozdu!

 Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, MHK Kış Semineri'nin ardından oldukça önemli açıklamalar yaptı.

TERİM'DEN TEKNİK ADAMLARA KÖTÜ HABER

Süper Lig'de teknik adamların kulüpler tarafından sıkça gönderilmesiyle ilgili yaptırım olup olmayacağıyla ilgili konuşan Fatih Terim, "Teknik direktörlerin çalışması TFF'nin talimatıyla açık. 1 senede iki takım çalıştırabilir. Ancak kulüp yönetimlerinin kararlarının aynı şekilde olması beklenmez. Talimata göre kulüpler istedikleri kadar teknik adam alabilir, yeter ki sözleşmedeki maddelere uysunlar. Avrupa'da 4 antrenörü tazminatla gönderip 5. antrenörü çalıştıran var. Ancak uğurlama şekli şık olmayabilir" dedi.

VOLKAN DEMİREL İÇİN İLK KEZ KONUŞTU!

Volkan Demirel'in EURO 2016 kadrosunda olup olmayacağıyla ilgili sorulara da cevap veren Terim, "Volkan tabii ki oynamak istediğini söyleyecek. Bir başkası da isteyecek, istemeli de. Oynar, oynamaz, gelir gelmez bu herkesin Milli takım'ı. Volkan da bizim uzun yıllar çalıştığımız birisi. Konuyu sadece oraya göndermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Bütün oyuncular için oturup adil bir şekilde konuaşacağız, değerlendireceğiz. O gelir, öteki gelmez, şartı var mı, şurtu var mı bilemem" açıklamasını yaptı.

HAZIRLIK MAÇLARI

A Milli Takım'ın hocası, EURO 2016 hazırlıklarında İsveç ile Antalya'da, Avusturya ile de Viyana'da iki hazırlık maçı yapabileceklerini de açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.