Öne Çıkanlar otel tanıtım filmi hakkari son dakika haberleri samsun haberleri çeşme Ömer İsi

Fenerbahçe 3 golle 3 puanı kaptı

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynadığı karşılaşma ile kapandı.

ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE

STAT: Atatürk
HAKEM: Alper Ulusoy
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Toko, Emre Güngör, Sezgin, Anıl, Alpaslan, Kamil, Causic, Kaan, Engin Bekdemir, Pinto
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Kadlec, Caner, M.Topal, Souza, Ozan, Markovic, Nani, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın maçının ertelendiği haftayı boş geçmedi, Eskişehirspor'u 5 sezon sonra deplasmanda yendi. 3-0'lık zaferle İstanbul'a dönen sarı lacivertliler böylece maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Maça tutuk giren Fenerbahçe, kilidi ilk yarının son dakikasında açtı. Nani'nin yerde kaldığı pozisyonda hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterirken, atışı gole çeviren Fernandao da Fenerbahçe'yi soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

65. dakikada Alpaslan'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan rakibi karşısında vites yükselten Fenerbahçe, 74'te yine Fernandao ile farkı ikiye çıkardı. Maçın sonucu belirleyen gol ise 85. dakikada Robin van Perseie'nin ayağından geldi.

Bu sonuçla 43 puana yükselen Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Eskişehirspor 10 puanla yine son sırada yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.