Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ahmet davutoğlu

Fenerbahçe evinde kayıp! Sarı lacivertliler sahasında iki puan bıraktı

Geçtiğimiz hafta derbi kaybeden ve Avrupa’da da isteği sonuçları alamayan Fenerbahçe kendi sahasında Akhisar Belediyespor’u ağırladı.

Fenerbahçe maçı taraftarın istediği gibi çok hızlı bir şekilde başladı. İlk yarı boyunca oynadığı güzel oyunu Fernandao’nun iki golüyle süsledi. İlk yarı sarı lacivertli ekibin 2-0 üstünlüğü ile bitti.

Ancak ikinci yarıda sahaya bambaşka bir Akhisar Belediyespor çıktı. Akhisar 55 ve 65. dakikalarda atılan golle skora eşitliği getirdi.

Sarı lacivertliler kalan dakikalarda gol bulamayınca kendi sahasında 2 puan bırakmış oldu. Fenerbahçe bu sonuçla lige çok kötü başlayan ama 3 maçlık bir seri yakalayan Galatasaray’ın ardından 3. sırada yer aldı.

Sürekli yedek bırakılan ve teknik direktör Vitor Pereira ile yıldızı bir türlü barışmayan Hollandalı yıldız Van Persie ise atılan gollere hiç sevinmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.