Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Fenerbahçe - Osmanlıspor maçı ne zaman? Maç neden erken oynanıyor? Kritik maçın günü belli oldu
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında oynanacak Fenerbahçe – Osmanlıspor maçı hangi gün oynanacak? Maç saat kaçta başlayacak? Maçı hangi kanal gösterecek? Fenerbahçe Osmanlıspor maçı neden Perşembe günü oynanıyor? Maçın hakemi kim? Yanıtı haberimizde... (28.10.2015)

 

Son haftalardaki performansı ile eleştirilerin odağında olan Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Osmalıspor ile karşılaşacak

 

Ligin 3. Sırasındaki Fenerbahçe lige iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak son 4 haftada ancak bir galibiyet alabilen sarı kanarya lider Beşiktaş’ın 3 puan gerisinde bulunuyor.

 

Fenerbahçe’de tedavisi için Almanya’ya giden Caner Erkin ve sakatlanan Abdoulaye Ba forma giyemeyecek. Kadlec’in durumu ise daha sonra belli olacak.

 

MAÇ HANGİ GÜN OYNANACAK?

 

Fenerbahçe yarın (Perşembe günü – 29.10.2015) Osmanlıspor ile karşılaşacak. 1 Kasım seçimleri nedeniyle bu hafta maçlar Perşembe, Cuma ve Cumartesi oynanacak.

 

MAÇ SAAT KAÇTA? HANGİ KANAL GÖSTERECEK? MAÇIN HAKEMİ KİM?

 

Saat 19:00’da Osmanlı Stadında oynanacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Maç Lig TV'den canlı olarak yayınlancak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.